Lys Våken

24-25.november skal Ålesund og Volsdalen menighet arrangere Lys våken. Dette er et arrangement for 6-klassinger, og derfor får nettopp du en invitasjon.
Vi samles i Volsdalen kirke lørdag 24.november kl.17.00. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter, forberedelse av gudstjeneste og sosialt samvær. Når kvelden kommer spiser vi taco sammen, før vi overnatter på menighetshuset.
Søndag spiser vi frokost sammen før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Foreldre, søsken, besteforeldre og faddere er velkommen til gudstjeneste kl.11.00. søndag 25. november. Lys våken-barna er aktivt med i gudstjenesten.
Lys Våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.
Påmelding skjer i skjemaet under
Praktiske opplysninger.
Oppmøte i Volsdalen kirke er lørdag 24.november  kl 17.00. Det blir et lite foreldremøte da.
Det blir mobilparkering.
Gudstjenesten i Volsdalen kirke søndag 25.november   begynner kl. 11.00.  Her er alle velkomne.
Det koster 50 kroner å være med. Legg de i en konvolutt med navnet ditt.
Hjertelig velkommen til Lys Våken :-)

Espen Fretheim Johannessen
Kirkelig Undervisningsleder