Volsdalen barnekor

Volsdalen barnekor øver på menighetshuset hver onsdag. 3.-7. trinn møter klokka 14:15 til 15:15, og  1.-2 trinn møter 15:15 - 16:00. I høst/vinter skal vi bla være med på utegudsteneste på Aksla, hentekonsert, synge på Bokollektivet og synge i kirka på julaften.

Kontingenten for 2017 er 250 kr for heile skuleåret.

For mer informasjon følg med på Facebook: https://www.facebook.com/volsdalenbarnekor
eller ta kontakt med Oddgeir på 93670057 eller oddgeir@volsdalen.no

Innmelding i barnekoret

Fyll ut feltene med informasjon om barnet som skal gå i kor. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:

Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Opplys om allergier eller andre ting vi bør vite om. Vi tar bilder og video av barna. Vi publiserer ikke bilder av enkelt barn, men gruppebilder/video kan bli brukt til pr for koret eller arrangement vi deltar på. Dersom du ønsker at barnet ikke skal være med på bilder skriv det her.
Dersom brukeren skal velge gruppe må du skrive en forklaring her.