Volsdalen menighet > 4 Årsbok

4 Årsbok

Velkommen til utdeling av 4 årsbok

En dag for omtrent fire år siden ble du døpt. Nå er du blitt større. Sammen med alle de andre som ble døpt for fire år siden, inviteres DU til undretur 14.nov i Ålesund kirke og som hedersgjest i gudstjenesten søndag 17. november. Hvis du vil være med på undreturen bruker du skjemaet som er på denne siden gjerne innen 11 nov.

Du skal få en bok som heter ”Min Kirkebok”, i gave fra menigheten. I boken finner du sanger, bilder og fortellinger.
Kanskje noen hjemme, som er større enn deg, kan lese og synge for deg fra boken?
Det følger også med et  aktivitetshefte hvor du bla. kan tegne, farge, finne og telle Når du kommer til gudstjenesten sammen med familien din, skal vi synge noen av sangene som står i 4årsboken. Hvis du kjenner noen som er fire som vil bli med, så kan de og melde seg på denne siden. Alle er velkommen.

Undretur i Ålesund kirke 14 nov. klokken 1700
Sammen med deg og de andre 4 åringene skal vi gå på oppdagelsesferd i kirka. Vi skal se på noe av det som er i  kirken vår
Vi avslutter undreturen med boller og saft i kirken

Gudstjenesten i Ålesund kirke 17. nov.
Gudstjenesten der ”Min Kirkebok” skal utdeles, er søndag 17. nov. og begynner kl.11.00.  er en familiegudstjeneste og etter guds tjenesten, inviteres du og din familie til kirkekaffe/ saft .

Vi håper du og familien din vil komme og dele dagen sammen med oss!
Med vennlig hilsen Ålesund og Volsdalen menighet
Marit Tørrissen                                              Espen Johannessen
Menighetspedagog                                        Kirkeligundervisningsleder
Epost: marit.torrisen@kirken-aalesund.no    espen@johannessen@kirken-aalesund.no